Αναγνωστοπούλου στον Realfm 97,8: Δεν γίνεται να είναι tabula rasa το κόμμα – Πρέπει να καθοριστεί η ημερομηνία του συνεδρίου

Η Σία Αναγνωστοπούλου μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Όλοι έχουμε αυτό που λέμε για το κράτος, La raison d’état, έχουμε la raison του κόμματος. Το συμφέρον του κόμματος. Αυτή τη στιγμή ως αξιωματική αντιπολίτευση έχουμε μια μεγάλη ευθύνη και απέναντι στους ψηφοφόρους μας, και στα μέλη μας και στα στελέχη μας και στους ίδιους μας τους εαυτούς. Έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές και σε αυτή τη μάχη είμαστε όλοι μαζί και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Αυτή τη μάχη την δίνουμε μαζί και είναι ανοιχτά μπροστά μας τα θέματα που αφορούν την σύγκλιση των οργάνων, τη συζήτηση που πρέπει να κάνουμε και βέβαια τον προγραμματισμό του συνεδρίου, όπου εκεί θα μπουν όλα τα θέματα» είπε αρχικά.

«Άρα αυτό το moratorium που λέει ο κ. Δελλατόλας, είναι η ουσία του ίδιου του κόμματος. Όλοι έχουμε αυτή την ευθύνη, μπορεί να έχουμε αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό μας και το έχουμε κατακτήσει ως ΣΥΡΙΖΑ αυτό, να έχουμε ανοιχτές αντιπαραθέσεις -δεν τις φοβηθήκαμε ποτέ-, τώρα έχουμε μια μάχη και είμαστε όλοι και όλες μαζί» πρόσθεσε.

«Θεωρώ ότι η σύγκλιση των οργάνων, και για αυτό φωνάζω από τη στιγμή της εκλογής του προέδρου, είναι πολύ σημαντική για να δούμε εκεί πού συγκλίνουμε και πού βγαίνει η κοινή συνισταμένη του κόμματος. Για την οποία όλοι θα αγωνιστούμε. Η σύγκλιση των οργάνων και του συνεδρίου έχει μεγάλη σημασία, είμαστε σε φάση ανασυγκρότησης και μόνο με το συνέδριο αυτό θα υλοποιηθεί» σχολίασε.

«Η πολιτική γραμματεία πήρε απόφαση ότι το συνέδριο πρέπει να γίνει τον Νοέμβριο» επεσήμανε. «Πρέπει να καθοριστεί η ημερομηνία του συνεδρίου για να έχουμε έναν μπούσουλα» υπογράμμισε η κ. Αναγνωστοπούλου.

«Δεν γίνεται να είναι tabula rasa το κόμμα, το κόμμα έχει μια συνέχεια» κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ