Αναγνωστοπούλου: Ο Πολάκης με ύφος μαγκιάς δεν είναι ό, τι καλύτερο για θέση ευθύνης – Αιχμές και για την Τζάκρη

Αιχμές εναντίον του Παύλου Πολάκη άφησε η Σία Αναγνωστοπούλου σε συνέντευξή της και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό, τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης».

«Όλοι οι άνθρωποι ειδικά όταν είμαστε στην πολιτική μπορεί να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε κάτι, να μην είμαστε όμως σε θέσεις που θέλει άλλα χαρακτηριστικά και αυτό αφορά στον Πολάκη. Έχει τον αψύ χαρακτήρα, έχει προσφέρει στο κόμμα και την κυβέρνηση. Για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό, τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης» είπε η κυρία Αναγνωστοπούλου μιλώντας στο Attica TV.

Αναφερόμενη στον Γιώργο Σταθάκη η κυρία Αναγνωστοπούλου υποστήριξε ότι «έγραψε ένα πολιτικό κείμενο, τα κείμενα αυτά μπορεί να είναι και σκληρά σε τέτοιες στιγμές, δεν είναι προσωπικό κείμενο, δεν είναι υβριστικό. Η απάντηση του Παύλου Πολάκη δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο».

«Πού είναι η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη;» – Αιχμές και για την Τζάκρη

«Καρφιά» και εναντίον της Θεοδώρας Τζάκρη μετά τις δηλώσεις ότι «θα είναι πολιτική αυτοκτονία να μην γίνουν οι διαγραφές» εκτόξευσε η Σία Αναγνωστοπούλου: «Όταν ένα κλίμα είναι πολωμένο και πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στον κόσμο μας που μας εμπιστεύεται, βγαίνουμε και πολώνουμε 100 φορές παραπάνω; Τι είμαστε εσωτερικοί εχθροί; Τι είναι αυτή η τοξικότητα; Πού ειναι η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη που εγώ από τα 18 μου έχω μάθει;».

«Συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις είχαμε πάντα σε πολιτικό επίπεδο όχι στο προσωπικό. όταν οι αντιπαραθέσεις καταντάνε να είναι προσωπικές και στο ύφος του εσωτερικού εχθρού δύσκολα επουλώνονται. Αν είναι πολιτικού χαρακτήρα επουλώνονται και γρήγορα. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να επουλώσουμε αυτό το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί» πρόσθεσε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ