Άγριος καβγάς Γεωργιάδη-Κεγκέρογλου στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Άγριος καβγάς ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου κατά τη διάρκεια της συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων.

Συγκεκριμένα, ήταν η στιγμή που ο κ. Γεωργιάδης μιλούσε από το βήμα για τη μείωση τζίρου του λιανεμπορίου και τα μέτρα που ήδη έχει λάβει η κυβέρνηση, έπειτα από ερώτηση των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ και αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις. Ο κ. Γεωργιάδης αναρωτήθηκε αν η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν τα μέτρα δεν ήταν τόσο σκληρά για την οικονομία με τον κ. Κεγκέρογλου να το χαρακτηρίζει «αστείο τύπο» για να ακολουθήσει άγριος καβγάς, στον οποίο επενέβη και ο προεδρεύων της Ολομέλειας, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ολόκληρος ο διάλογος:

Κακλαμάνης: Κύριε Κεγκέρογλου, είστε ο ερωτών; Ο ερωτών κάθεται στωικά και ακούει και εσείς χαλάτε τον κόσμο! Δεν είστε ο ερωτών!

Γεωργιάδης: Θέλω να τον ανακαλέσετε στην τάξη για αυτό το περί «αστείου τύπου», παρακαλώ πολύ.

Κακλαμάνης: Συνεχίστε.

Γεωργιάδης: Αυτό που ακούστηκε είναι απαράδεκτο. Εγώ δεν θέλω να κάνω χαρακτηρισμούς στη Βουλή. Ο κ. Κεγκέρογλου ως Βουλευτής καταψήφισε στη Βουλή την επιλογή μου για Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΒ, που ήταν επιλογή του Βαγγέλη Βενιζέλου της προηγούμενης κυβέρνησης και θα πει εμένα «αστείο τύπο»; Μαζευτείτε, κύριε Κεγκέρογλου! Είστε εκτός πραγματικότητας.

Δείτε το βίντεο από 18.45:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ