Άγριος καβγάς Μπέου – Ηλιόπουλου στον «αέρα»: «Είσαι ανεπάγγελτος» – «Η λάσπη είναι ο φυσικός σου χώρος»

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Νάσου Ηλιόπουλου στον τηλεοπτικό «αέρα» στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, όταν ο πρώτος ζήτησε να κάνει μία παρέμβαση.

Αφορμή αποτέλεσαν τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμαρχο του Βόλου, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή έπειτα από λίγα λεπτά.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος έκανε λόγο για «Champions League τοξικότητας» στην τοπική αυτοδιοίκηση, το οποίο «έχει κερδίσει με πάρα πολύ μεγάλη διαφορά» ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα, τόνισε πως σε περίπτωση που επανεκλεγεί ο δήμαρχος Βόλου αυτό «θα είναι πολύ κακή εξέλιξη για τη δημοκρατία».

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «τεράστιο σκάνδαλο» με το Πανθεσσαλικό στάδιο. «Επινοικιάζεται στην ΠΑΕ που χρωστάει λεφτά. Ο δήμαρχος δίνει κρατικές υποδομές στην επιχείρησή του, χρωστάει λεφτά στον δήμο».

Λίγα λεπτά έπειτα από τις τοποθετήσεις του κ. Ηλιόπουλου, ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά, με το τηλεοπτικό πάνελ να μετατρέπεται σε «ρινγκ».

«Καλησπέρα σας, είμαι σπίτι και πάω σε εκλογικό κέντρο για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Αυτή η λάσπη… Εάν η ΠΑΕ Βόλος από το Πανθεσσαλικό οφείλει ένα ευρώ, εγώ παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Δεν υπάρχει καμία παρανομία. Αυτό έχουν μάθει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμη… Λάσπη και κατηγορίες» είπε αρχικά ο κ. Μπέος.

Μάλιστα, στη συνέχεια, επιτέθηκε συγκεκριμένα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «τι δουλειά κάνεις εσύ και σε βλέπω στο παράθυρο; Ποιο είναι το επάγγελμά σου; 4%. Εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ», χαρακτηρίζοντας τον κ. Ηλιόπουλο «ανεπάγγελτο».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος αντέδρασε λέγοντας πως «αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν θα το κάνω», συμπληρώνοντας ότι «έχει ξαναγίνει σε αυτό τον σταθμό, να βγαίνει ο κ. Μπέος και να με προσβάλλει».

«Η λάσπη είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις» πρόσθεσε ο κ. Ηλιόπουλος, με τον Αχιλλέα Μπέο να αναφέρει ότι σε λίγη ώρα ο λαός του Βόλου θα δώσει την απάντησή του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ