Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Αποτελέσματα: Πρώτος ο Χαρδαλιάς στην Περιφέρεια – Ισχυρό προβάδισμα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων

Μεγάλο προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη, αλλά χωρίς να εξασφαλίζει την επανεκλογή του από τον α’ γύρο, δείχνουν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων.

Αποτελέσματα αυτοδιοικητικών εκλογών 2023: Σαρωτική επανεκλογή για 10 δημάρχους στην Αττική – Αλλαγή σκυτάλης στην Κηφισιά

Με καταμετρημένο το 12% των εκλογικών τμημάτων, ο δήμαρχος Αθηναίων που έχει το χρίσμα της ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 41,07%, σχεδόν δύο μονάδες λιγότερες από τον πήχη του 43%, με αποτέλεσμα εάν δεν υπάρξει ανατροπή να χρειαστεί δεύτερος γύρος.

Τη δεύτερη θέση διεκδικούν ο ανεξάρτητος υποψήφιος προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας με 14,76%, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Ζαχαριάδης με 13,03% και ο υποψήφιος του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός με 12,50%.

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Αποτελέσματα: «Γαλάζιος» ο χάρτης των Περιφερειών – Ποιοι φαίνεται να εκλέγονται από τον πρώτο γύρο

Ο Ηλίας Κασιδιάρης λαμβάνει ποσοστό 8,49%, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης που στηρίζεται από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 6,29% και η ανεξάρτητη Ελένη Παπαδοπούλου με 3,89%.

Στην Περιφέρεια Αττικής με καταμετρημένο το 18,52% ο Νίκος Χαρδαλιάς προηγείται με 45,78% έναντι 16,34% του Γιώργου Ιωακειμίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Θρίαμβο Μώραλη στον Δήμο Πειραιά δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Με συγκρατημένη αισιοδοξία παρακολουθούν τα αποτελέσματα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι συνεργάτες του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά. Στα γραφεία του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» επικρατεί πολύ καλό κλίμα και αναμένουν τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ