Αγοραστός στον Realfm 97,8: Θα προχωρήσουμε σε σαρωτικές αλλαγές – Κάναμε την αυτοκριτική μας

«Οι πολίτες με γνωρίζουν πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια και γνωρίζουν ότι ήμουν πάντα δίπλα τους. Δίπλα στον πολίτη και στα εύκολα και στα δύσκολα. Γνωρίζουν το έργο αυτών των ετών» δήλωσε ο Κώστας Αγοραστός, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 για τον Β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Είμαστε εκείνοι που έχουν ρεαλιστικό σχέδιο ανασυγκρότησης. Το έχουμε ήδη ξεκινήσει, με την καταγραφή όλων των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν και δώσαμε ήδη την πρόσκαιρη προσβασιμότητα σε όλη τη Θεσσαλία. Γνωρίζουμε πώς θα πάμε στο επόμενο βήμα των οριστικών αποκαταστάσεων» πρόσθεσε.

«Θα αλλάξουμε πολλά πράγματα, το μήνυμα το πήραμε και έχουμε κάνει και την αυτοκριτική μας. Οι ευθύνες θα αποδοθούν και θα προχωρήσουμε σε σαρωτικές αλλαγές» σχολίασε.

«Κατέθεσα μήνυση το 2018 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όταν επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ταυτίζεται ο κ. Κουρέτας και μάλιστα με πάθος τον στηρίζει ο ΣΥΡΙZA, γιατί μας είχαν δώσει τις αρμοδιότητες χωρίς να μας δώσουν τους ανάλογους ανθρώπινους και χρηματικούς πόρους. Τότε είχαν παραπεμφθεί υπουργοί, πήγε το θέμα στην Βουλή και δεν ξέρω τι έγινε μετά» ανέφερε ο κ. Αγοραστός.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ