Άγης Τάτσης: Σε νομαρχιακές του ΣΥΡΙΖΑ διακινούσαν κείμενο για ανταλλακτικά νομίσματα

Στους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρθηκε για άλλη μια φορά ο Άγης Τάτσης.  Το πρώην πλέον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε μάλιστα, μιλώντας στο Κontra, συζητήσεις που υπήρχαν για… ανταλλακτικά νομίσματα. Όπως τόνισε, σε κάποιες από τις νομαρχιακές του κόμματος, διακινούνταν τέτοιου είδους χαρτιά περί ανταλλακτικών νομισμάτων.

«Έχω μπροστά μου κείμενο που διακινούσαν σε νομαρχιακές στο οποίο μιλούσαν για τοπικά ανταλλακτικά δίκτυα, για ανταλλακτικά νομίσματα» είπε χαρακτηριστικά ο Άγης Τάτσης, κάνοντας λόγο για φράξια εντός του κόμματος.

Ο κ. Τάτσης είχε αφήσει αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Facebook. Όπως υποστηρίζει μεταξύ άλλων, «στον ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε και λειτουργεί μία φράξια, η οποία μοναδική στόχευση έχει την καθήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην λογική ενός «καθαρού κόμματος» της δήθεν ριζοσπαστικής αριστεράς, η οποία σε κάθε προσπάθεια του κόμματος για ανάκαμψη, φρόντιζε με δημόσιες παρεμβάσεις στελεχών της να την ακυρώνειΑκυρώνοντας παράλληλα και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Χθες, αυτή η φράξια πέτυχε το στόχο της».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ