Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Στην Εκάλη ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Οι Έλληνες πρέπει να επιλέγουν τους τοπικούς υπηρέτες τους»

Ψήφισε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο Στέφανος Κασσελάκης άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του σε δημοτικό σχολείο στην Εκάλη.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Τζιτζικώστας: Όλοι μαζί ενωμένοι κάνουμε ακόμη ένα άλμα μπροστά για την Κεντρική Μακεδονία

Στη δήλωση που έκανε εξερχόμενος του σχολείου τόνισε ότι «άκουσα πριν από λίγο τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει ότι ο λαός επιλέγει τους τοπικούς του άρχοντες. Ίσως έχει έρθει η ώρα να αλλάξουμε την ορολογία. Οι Έλληνες πρέπει να επιλέγουν τους τοπικούς υπηρέτες τους. Ανθρώπους που έχουν προϋπηρεσία στην εργασία, στην κοινωνία, με καθαρά χέρια, που είναι εδώ να υπηρετήσουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα, χωρίς αλαζονεία και πάνω απ’ όλα με διαφάνεια».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «σήμερα καλώ τους Έλληνες και ειδικά τους νέους και τις νέες μας να έρθουν στις κάλπες και να στείλουν ένα μικρό μήνυμα: ότι η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα από κακοδιαχείριση, από αμέλεια και πάνω απ’ όλα από την σπατάλη που χρεοκοπεί τη χώρα στο μακροπρόθεσμο. Το είδαμε και στην Θεσσαλία, το βλέπουμε σε όλη την αλυσίδα του μπλε κράτους. Σήμερα είναι η γιορτή της αυτοδιοίκησης, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος στην άμεση ζωή τους που είναι η αυτοδιοίκηση. Έχετε ακόμα χρόνο… Πηγαίνετε και ψηφίστε».

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Νίκος Σοφιανός – «Να δημιουργήσουμε τη δυναμική για να αλλάξουν τα πράγματα στον Δήμο»

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ