Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας – «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Συνεχίζουμε μαζί» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικτίνου.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης από Κρήτη: Μάχη για να ηττηθεί το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης του Μητσοτάκη

Ο κ. Ζέρβας έφτασε γύρω στις 10:20 το πρωί στο εκλογικό κέντρο, συνοδευόμενος από συνεργάτες και τις δυο αδελφές του, ενώ λίγο πριν μπει στο εκλογικό τμήμα περίμενε υπομονετικά ψηφοφόρους που προηγούνταν στην ουρά.

«Ολοκληρώνονται τέσσερα χρόνια δημιουργίας με έργα, με ανάπτυξη. Τέσσερα χρόνια με σημαντικές δυσκολίες αλλά και με πολλά βήματα μπροστά. Στα επόμενα πέντε χρόνια η Θεσσαλονίκη μας θα ολοκληρώσει σημαντικά έργα. Θα αλλάξουμε κατηγορία. Η Θεσσαλονίκη μας θα έχει όλα όσα της αξίζουν. Η σημερινή ψήφος είναι μια κρίσιμη ψήφος για το μέλλον της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο κ. Ζέρβας αμέσως μετά την κάλπη.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Κουτσούμπας: Ενδιαφερόμαστε για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων

Συμπλήρωσε, δε, πως «σήμερα λέμε ένα μεγάλο «ναι» στα έργα υποδομής, στην οικονομική ανάπτυξη, στην ανθρωπιά και στην αλληλεγγύη. Λέμε «ναι» στη σιγουριά, στη συνοχή, στη συνέπεια, στη σταθερότητα. Δεν γυρίζουμε πίσω, κοιτάμε μπροστά, περνούμε αυτό που μας αξίζει. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Συνεχίζουμε μαζί».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το thesstoday.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Θέλουμε να εκλέξουμε ανθρώπους που ασπάζονται το όραμά μας»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ