Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης από Κρήτη: Μάχη για να ηττηθεί το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης του Μητσοτάκη

«Αγωνιζόμαστε με προοδευτικά ψηφοδέλτια, δίνουμε τη μάχη για να ηττηθεί το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης του Μητσοτάκη που απέτυχε παταγωδώς» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στον τόπο καταγωγής του το Ηράκλειο Κρήτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Κουτσούμπας: Ενδιαφερόμαστε για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων

«Το ΠΑΣΟΚ στήριξε διαχρονικά, νομοθετικά και πολιτικά την αυτοδιοίκηση με ενισχυμένους πόρους και υπηρεσίες κοντά στον πολίτη. Την αυτοδιοίκηση της αποκέντρωσης. Την αυτοδιοίκηση της περιφερειακής ανάπτυξης. Αυτή η αυτοδιοίκηση θέλουμε να είναι ο αποψινός μεγάλος νικητής και όχι το μοντέλο διοίκησης του κ. Μητσοτάκη που θέλει 13 περιφερειάρχες να τον υπηρετούν ώστε να είναι το δεξί χέρι του Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης που απέτυχε παταγωδώς τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τους τελευταίους τρεις μήνες με τις βιβλικές καταστροφές, με την ακρίβεια να καλπάζει, με την απαξίωση των θεσμών και της Δημοκρατίας, θέλουμε απόψε να ηττηθεί. Και γι΄ αυτό αγωνιζόμαστε με προοδευτικά ψηφοδέλτια με ένα κίνημα αυτοδιοικητικό δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στον πολίτη».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πώς ψηφίζω αν δεν έχω ταυτότητα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ