Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Θέλουμε να εκλέξουμε ανθρώπους που ασπάζονται το όραμά μας»

Ψήφισε στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς. Ο Πρωθυπουργός χαιρέτησε τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος και είχε σύντομη συνομιλία μαζί τους.

Ιωακειμίδης: Πάμε για 2η Κυριακή – Είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε και να κερδίσουμε

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Σήμερα είναι η μεγάλη  γιορτή της Αυτοδιοίκησης. Ψηφίζουμε για Περιφερειάρχες, ψηφίζουμε για δημάρχους, για μία καλύτερη καθημερινότητα, για ποιοτικές υπηρεσίες πρόνοιας, υγείας, για αναπτυξιακή πολιτική», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής – Το απρόοπτο και οι φωτογραφίες

«Η κυβέρνηση δεν έχει κρύψει ότι έχει δώσει πολιτική διάσταση για τις εκλογές στις 13 Περιφέρειες της χώρας και τους μεγάλους δήμους. Θέλουμε να εκλέξουμε ανθρώπους που ασπάζονται το όραμά μας για μία καλύτερη Ελλάδα με έντονη αναπτυξιακή δυναμική. Από εκεί και πέρα οι πολίτες θα επιλέξουν ελεύθερα τους δημοτικούς άρχοντες που θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις δικές τους ανάγκες. Η κυβέρνηση έχει στηρίξει την Τοπική Αυτοδιοίκηση με πολλά νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και με το νέο σχέδιο έχει προσθέσει και διατάξεις που αφορούν στη διαφάνεια και τη λογοδοασία των Δήμων. Ο πολιτικός απολογισμός θα γίνει απόψε το βράδυ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ