Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Πτωχός: Πιστεύω ότι έως το βράδυ θα έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς

Δεκτός με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα έγινε στο Γενικό Λύκειο της Μεσσήνης όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Ζαχαριάδης: Μην ψηφίζετε λευκό, μην ψηφίζετε άκυρο

«Σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας για όλους μας, για όλη την Ελλάδα, για την Πελοπόννησο, για όλους τους συμπολίτες μας. Θα ήθελα να καλέσω όλες και όλους να έρθουν σε αυτή τη γιορτή, να επιλέξουν αυτόν που θεωρούν καλύτερο για τα επόμενα πέντε χρόνια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και όλους τους Δήμους, όταν θα ψηφίζουν» τόνισε ο κ. Πτωχός και πρόσθεσε:

«Θέλω να καλέσω όλους όσοι ήρθαν την προηγούμενη Κυριακή κι ακόμη περισσότερους, όλους όσοι μας ψήφισαν, όλους όσοι δεν μας ψήφισαν αλλά έχουν και μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τα ίδια ιδανικά με εμάς, όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή της Δημοκρατίας. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Η συμμετοχή δείχνει να είναι καλή, τουλάχιστον στα τμήματα που έχω επισκεφθεί σήμερα.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Ζέρβας: Ξεβολέψαμε πολλούς το 2019, η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτή την διαδικασία, τους συνεργάτες μου, τους συνυποψηφίους μου, όλους όσοι παίρνουν μέρος. Πιστεύω ότι έως το βράδυ θα έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς…».

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από το best-tv.gr:

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Τι ώρα θα γίνει η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος από το υπουργείο Εσωτερικών

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ