Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Ιωακειμίδης: Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην αυτοδιοίκηση και θα συνεχίσω να το κάνω

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, συνεχάρη τηλεφωνικά τον κ. Νίκο Χαρδαλιά για την επιτυχία του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και οι πολίτες έκριναν. Η ετυμηγορία τους είναι απολύτως σεβαστή» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Τηλεφώνησα πριν από λίγο στον κ. Χαρδαλιά για να τον συγχαρώ για την επιτυχία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους αυτούς, που όλες αυτές τις μέρες, όλους τους μήνες, δουλέψαμε μαζί και βάλανε πλάτη. Ενώσαμε τις ελπίδες μας για μία άλλη Αττική. Αγωνιστήκαμε, δύσκολο, αλλά πάρα πολλά ευχαριστώ σε όλους».

Παράλληλα τόνισε πως «έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην αυτοδιοίκηση και θα συνεχίσω να το κάνω και τώρα» ενώ δεσμεύτηκε πως ο συνδυασμός ««Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» θα είναι παρών στην Περιφέρεια Αττικής.

«Με οδηγό το πρόγραμμά μας, για να κάνουμε μία δημιουργική αντιπολίτευση και να προωθήσουμε κάθε πρόταση που ανακουφίζει την Περιφέρεια Αττικής. Για την αυτοδιοίκηση, για την Δημοκρατία, τίποτα δεν σταματά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ