Αυτοδιοικητικές εκλογές – Μητσοτάκης:  Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα – Θα συνεργαστούμε με κάθε περιφερειάρχη και δήμαρχο

«Φαίνεται ότι μόνο σε μία περιφέρεια η αντιπολίτευση θα έχει παρουσία στον δεύτερο γύρο και αυτό νομίζω ότι μας οδηγεί σε συγκεκριμένα πολιτικά συμπεράσματα», είπε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Οι πρώτες εκτιμήσεις του ΚΚΕ με βάση τα έως τώρα αποτελέσματα

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πολιτικό μήνυμα των εκλογών είναι ότι «οι πολίτες επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στην ΝΔ και τις επιλογές που έκανε. Πράγματι κατ’ ελάχιστον σε 7 περιφέρειες έχουν κριθεί ήδη υπέρ της ΝΔ στον πρώτο γύρο».

Στη συνέχεια στάθηκε στην σημαντική επικράτηση του Νίκου Χαρδαλιά στην περιφέρεια Αττικής και του Απόστολου Τζιτζικώστα στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Για την επικράτησε της ΝΔ στον εκλογικό χάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι «ένα γαλάζιο της δημιουργίας της συνεχόμενης μάχης με την καθημερινότητα. Η κυβέρνηση συνεχίζει από αύριο το έργο της».

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Αποτελέσματα: Ποιες περιφέρειες κερδίζει η ΝΔ από τον πρώτο γύρο – Τα ποσοστά «μαμούθ» και τα ντέρμπι

Παράλληλα είπε ότι συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους στην τοπική αυτοδιοίκηση ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. «Ανεξαρτήτως της πολιτικής διάστασης, είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε με κάθε περιφερειάρχη και κάθε δήμαρχο όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια διότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ερώτηση για τους «αντάρτες» της ΝΔ που δίνουν μάχη σε περιφέρειες της χώρας με τους «γαλάζιους» υποψήφιους ο πρωθυπουργός σχολίασε: «Θα πρέπει να ερωτήσετε τα άλλα κόμματα γιατί κατάφεραν να έχουν σε μία περιφέρεια υποψήφιο στον δεύτερο γύρο».

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Αποτελέσματα: Σαρωτική επικράτηση Αρναουτάκη στην Περιφέρεια Κρήτης – Τι γίνεται στους δήμους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ