Άδωνις Γεωργιάδης: «Θερμή» υποδοχή στην Καστοριά – «Τα βγάζεις πέρα με μισθό υπουργού» – ΒΙΝΤΕΟ

“Θερμή” υποδοχή με αποδοκιμασίες επεφύλαξαν στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και στον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση οι πολίτες της Καστοριάς, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Οι πολίτες φώναζαν στον υπουργό ότι “η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη” και ότι εκείνος έφτασε στην Καστοριά “με πληρωμένες βενζίνες από τον ελληνικό λαό”. “Σούπερ μάρκετ έχει δει ποτέ;”, “Τα βγάζεις πέρα με τον μισθό του υπουργού;” τον ρωτούσαν ειρωνικά.

Μπαίνοντας στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε γελώντας ότι ο μισθός του υπουργού είναι μηδέν. «Αν τα βγάζω πέρα με μισθό υπουργού, θα τρελαθεί είναι μηδέν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Αναφερόμενος στην υποδοχή που του επεφύλαξαν οι πολίτες της Καστοριάς, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε «η υποδοχή είναι θερμή γιατί είμαστε στην πατρίδα μας», ενώ για τις τιμές ενέργειας σχολίασε ότι «είναι η μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση του πλανήτη εδώ και 80 χρόνια. Η κυβέρνηση δίνει τη μεγαλύτερη επιδότηση από όλες της χώρες της Ε.Ε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ