Άδωνις Γεωργιάδης: «Η ιδέα ότι δέρνω την γυναίκα μου είναι αποκρουστική»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού βρέθηκε την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022, ο Άδωνις Γεωργιάδης. O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρθηκε στην σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και απάντησε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να την έχει χτυπήσει.

«Ξεκίνησε από ένα παρακμιακό σάιτ. Μου το έστειλαν από το Γραφείο Τύπου, ήμουν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη εκείνη την ώρα. Το είδα και δεν έδωσα την παραμικρή σημασία, γιατί ήταν από ένα σάιτ τόσο ασήμαντο κι ένα θέμα τόσο εξωφρενικό. Τις επόμενες δύο ημέρες ήταν πρώτο trend στο Twitter, κυρίως από τους πολιτικούς αντιπάλους, που όχι μόνο υιοθέτησαν το δημοσίευμα, αλλά το φούσκωσαν με διάφορους τρόπους» ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συμπλήρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων: «Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω, μίλησε κι η Ευγενία και κάπου εκεί το μαζέψαμε και σταμάτησε. Για άλλη μία φορά συνειδητοποίησα πόσο εύκολη είναι στην εποχή μας η ανθρωποφαγία. Προφανώς, η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι που δε θα μπορούσε να έχει συμβεί, είναι κάτι που είναι αποκρουστικό. Ό,τι το χειρότερο! Γι’ αυτό και στην αρχή το πήρα λίγο αψήφιστα γιατί λέω ότι δε θα πιστέψει κανείς για μένα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Κι όμως, η λάσπη δούλεψε πολύ».

;O

Όσον αφορά στο τένις, με το οποίο ασχολείται, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε: «Τι ήθελα και ανέβασα την φωτογραφία ότι έπαιζα τένις; Το τι έχω τραβήξει δεν λέγεται. Θα σου πω γιατί το έκανα. Όταν ήμουν υπουργός Υγείας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μας είχε πει ότι αν τα δημόσια πρόσωπα αθλούνται και το προβάλλουν και μάλιστα ενθάρρυναν πολύ να αθλούνται τα δημόσια πρόσωπα και να το προβάλουν αυτό, θα μπορούσαν να παρακινήσουν περισσότερους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο».

Και πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων: «Όλοι οι πολίτικοί στο εξωτερικό αθλούνται και το δείχνουν. Στην Ελλάδα θεωρείται έγκλημα ότι ο Άδωνις παίζει τένις. Δεν είναι σπορ πολυτελείας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ