“Αδιανόητο να γίνουν εκλογές” διαμηνύουν κυβερνητικές πηγές

Είναι αδιανόητο να γίνουν εκλογές, τόνισε ανώτατη κυβερνητική πηγή, σε σύντομη συνομιλία που είχε στην Τεχεράνη με τους δημοσιογράφους. Δεν μπορεί να γίνονται εκλογές κάθε τρείς μήνες, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συγκεκριμένη κυβερνητική πηγή είπε ότι  αυτό που απασχολεί την κυβέρνηση, είναι το προσφυγικό, είναι η αξιολόγηση που πρέπει να προχωρήσει και να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.

Για τους αγρότες και τις κινητοποιήσεις τους ,σημείωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα να δώσει η κυβέρνηση, γιατί όπως τόνισε, η συζήτηση γίνεται πάνω σε μία πρόταση νόμου και όχι σε νομοσχέδιο, που αφορά σε όλη την κοινωνία, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους. Αυτοί δεν έχουν φωνή; είπε χαρακτηριστικά. “Ειδικά τους αγρότες, τους ευνοεί. Είναι εξαιρετικά εγωιστικό”, συνέχισε η ίδια πηγή, “το ότι οι αγρότες, δεν έρχονται στο τραπέζι του διαλόγου”.

Σε ερώτηση αν ανησυχεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η ίδια πηγή υπογράμμισε ότι ανησυχεί για το προσφυγικό, για την αξιολόγηση και να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητικά πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.

 

Διαβάστε επίσης

Βούτσης: Δεν είμαστε χομπίστες των εκλογών

Όλες οι αντιδράσεις από τη συνέντευξη του Καμμένου στη Realnews – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.