Αχτσιόγλου στον Realfm 97,8: Ο προϋπολογισμός αφήνει πίσω του το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας

Η Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε στον Realfm 97,8 ότι “είναι δραματικές οι αυξήσεις, έχουν ξεκινήσει από την ενέργεια, αλλά απλώνονται σε όλα τα βασικά είδη διαβίωσης και διατροφής”.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα, η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι “εμείς επιμένουμε στη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα. Αν γίνουν μειώσεις στο κατώτερο επίπεδο της ΕΕ για την περίοδο της έξαρσης, θα συνεπαγόταν μεγάλη ελάφρυνση και στους εργαζόμενους και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις”

“Ως προς τον δημοσιονομικό χώρο, υπάρχει περιθώριο” συμπλήρωσε.

“Ο προϋπολογισμός παρότι προβλέπει ανάπτυξη 4% για το 2022, αφήνει πίσω του το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας” σημείωσε η κ. Αχτσιόγλου.

Σχετικά με την έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα σχολίασε πως “δείχνει μια συνολικά αποτυχημένη στρατηγική και κυρίως μια εγκληματική ανευθυνότητα”.

Ερωτηθείσα για τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο απάντησε “βλέπω να λένε για revenge porn. Αυτό δεν είναι πορνογραφία, αυτό είναι κακοποίηση. Πρέπει να προσέξουμε τους όρους και πρέπει να γίνει σαφές ότι τα θύματα της κακοποίησης δεν είναι μόνα τους, δεν πρέπει να νιώθουν ενοχές. Είμαστε όλοι μαζί τους”.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ