• Ο Άδωνις για τον "Καιάδα"

  4:37 μμ, Σαββατο 13 Οκτ 2012 4:37 μμ, Σαββατο 13 Οκτ 2012

  ''Άκουσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την προσπάθεια του κ. Γερμενή να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα'', δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, για τη σκηνική του παρουσία στο συγκρότημα όπου εμφανίζεται.

  ''Στην ουσία ο κ. Γερμενής προσπάθησε να πει ότι είναι άλλο αυτό που κάνει εκείνος και άλλο αυτό που παρουσιάζεται στην παράσταση ‘’Corpus Christi’’. Στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το ίδιο. Η καλλιτεχνική προσέγγιση του Ιησού στα τραγούδια του κ. Γερμενή είναι σφόδρα αντιχριστιανική’’, ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στον Real FM, στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη,σχολιάζοντας το θέμα που αποκάλυψε το enikos.gr.

  Συμπλήρωσε επίσης ότι ''εάν έχει το δικαίωμα να τραγουδά αυτά τα τραγούδια και η κ. Παναγιωτοπούλου έχει το ίδιο δικαίωμα να συμμετέχει σε αυτή την παράσταση''.

  Όσο για την στάση της αστυνομίας έξω από το θέατρο ''Χυτήριο'', όπου επί δυο συνεχόμενες μέρες βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής και μέλη θρησκευτικών οργανώσεων διαμαρτύρονταν για το περιεχόμενο της παράστασης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε ότι ''κακώς δεν έγιναν συλλήψεις. Το βίντεο με τον κ. Παππά που δείχνει τη προσπάθειά του να απελευθερώσει έναν από τους προσαχθέντες, αποδεικνύει ότι η Ελληνική Αστυνομία εκείνη τη στιγμή έδειξε μεγάλη αμηχανία για το πώς θα αντδράσει απέναντι σε βουλευτές''.

  Ακούστε το ηχητικό

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα