Για μπάνιο στα Φαλάσαρνα ο Μητσοτάκης – “Πυρά” από Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτογραφίες

Στα Φαλάσαρνα για μπάνιο βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Ο πρωθυπουργός είχε μεταβεί στην Κρήτη από την Παρασκευή για μίνι περιοδεία σε μονάδες υγείας και εμβολιασμού σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο. Την Κυριακή, στο τέλος της περιοδείας του και προτού επιστρέψει στην Αθήνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νομού Χανίων, τα Φαλάσαρνα. Εκεί, έφτασε πολύ νωρίς το πρωί, συνοδεία ανδρών της προσωπικής του φρουράς.

Δείτε τις φωτο από το zarpanews:

Πυρά από Τσίπρα

Ανάρτηση στα social media έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με τη μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε χθες στην Αχαΐα. “Η σκέψη μου σήμερα είναι στην Αχαΐα που δοκιμάζεται. Είναι στους ανθρώπους που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να καίγονται, σε αυτούς που νοσηλεύονται με εγκαύματα στο Ρίο, στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που συνεχίζουν για μία ακόμη μέρα να δίνουν τη μάχη κατά της φωτιάς”, γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνει, “δεν είναι η ώρα για την απόδοση ευθυνών. Τουλάχιστον όμως όσοι έχουν ευθύνη ας μην προκαλούν, είτε με δηλώσεις αυτοθαυμασμού είτε με σέλφι από παραλίες”.

Βολές από ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι “το θέαμα του πρωθυπουργού, που δημοσιοποιεί σέλφι από τις παραλίες, ενώ η χώρα δοκιμάζεται και η Αχαΐα φλέγεται, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό”.

Όπως επισημαίνουν από την αξιωματική αντιπολίτευση, “επειδή ενδέχεται να μην πιάνει σήμα εκεί που βρίσκεται, τον ενημερώνουμε ότι η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς που έκαιγε από τη Δευτέρα και υποτίθεται ότι είχε ελεγχθεί, με χαμηλής έντασης ανέμους έκαψε τη μισή Αχαΐα μαζί με δεκάδες σπίτια και περιουσίες”.​

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ