Μήνυμα ισχύος από τον Στρατό: Όποτε θέλουμε περνάμε το ποτάμι απέναντι… – ΦΩΤΟ

Του Χρήστου Μαζανίτη

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η Τουρκία να κρατά σε χαμηλά επίπεδα τον βαθμό προκλητικότητας, ωστόσο οι Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις ασκήσεις ετοιμότητας, στέλνοντας καθημερινά ισχυρό μήνυμα αποτροπής.

Από τον ποταμό Αξιό, στην Μακεδονία, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων (ΚΕΠΜ) Αξιού, Μονάδες – Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού («33 Μ/Κ ΤΑΞ «ΚΥΔΩΝΙΩΝ») και της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού (34 Μ/Κ ΤΑΞ «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΧΟΥ ΔΙΑΛΕΤΗ») του Στρατού Ξηράς δήλωσαν πανέτοιμες να ανταποκριθούν έναντι κάθε πρόκλησης.

Τα στελέχη του Στρατού βροντοφώναξαν ότι είναι πανέτοιμοι να περάσουν το ποτάμι και να προκαλέσουν βαθιά πλήγματα σε όποιον επιβουλεύεται την εθνική μας κυριαρχία κατά την διάρκεια της τελικής φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Το Συγκρότημα Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού κατά τη Διάβαση Ευκαιρίας Ποταμού».

Κατά την τελική φάση της άσκησης, την οποία παρακολούθησε ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός, το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε ότι διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής εκπαίδευσης και ετοιμότητας του προσωπικού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ