Νέα Σμύρνη – Καταγγελία Παναγούλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τα επεισόδια – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στάθης Παναγούλης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προχώρησε σε κάλεσμα για τη συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη και πως υποκινεί τα επεισόδια. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας μεταξύ άλλων: “Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή”.

“Από εχθές το πρωί νωρίς, μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρναν μηνύματα ή τηλεφωνήματα να μαζευτούν όλοι το βράδυ στη Νέα Σμύρνη. Τα μηνύματα τα έστελναν στα κινητά. Ερχόντουσαν μηνύματα ότι ‘όλοι σήμερα στη συγκέντρωση που θα γίνει το βράδυ στη Νέα Σμύρνη’. Τα μηνύματα τα έστελναν οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμένα δεν ήρθε, αλλά ήρθε σε φίλους μου που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν αποχωρίσει… Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταβληθεί σε τροχονόμο του κορονοϊού. Αν εχθές στην Αττική είχαμε 1.500 κρούσματα, αυτό οφείλεται σε αυτές τις συγκεντρώσεις που γίνονται καθημερινά, είτε για τον πολυδιαφημισμένο Κουφοντίνα, είτε για άλλα θέματα”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παναγούλης μιλώντας στo Mega.

“Χθες στη Νέα Σμύρνη ήταν δεκάδες κουκουλοφόροι. Είναι υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει καθημερινά 2.000 – 3.000 ανθρώπους που τους μετακινεί καθημερινά από μέρος σε μέρος. Στο μεγαλύτερο μέρος ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τα επεισόδια… Γιατί δεν έχουν γίνει ποτέ επεισόδια όταν την κινητοποίηση την έχει κάνει το ΚΚΕ; Γιατί υπάρχει περιφρούρηση”, πρόσθεσε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στάθη Παναγούλη:

“Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής, ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα κλήθηκαν μέλη από τη Γλυφάδα, Άλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά.. Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή…. Γι΄αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα όπως σήμερα. ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓIA TH METAΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ COVID 19 ( όπως δήλωσε πρόσφατα ) …. ΑΙΣΧΟΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ