Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού μετά την επίθεση: Έκαναν μανιώδεις κινήσεις να μου βγάλουν το κράνος

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία του αστυνομικού για τον άγριο ξυλοδαρμό του κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη. Οι πρώτοι που πήγαν στο νοσοκομείο για να τον δουν ήταν οι συνάδελφοί του από το Σωματείο Ειδικών Φρουρών και ο 27χρονος τους περιέγραψε όσα έζησε. «Έκαναν μανιώδεις κινήσεις να μου βγάλουν το κράνος», δήλωσε ο αστυνομικός που βρίσκεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΟΡΕΝ. «Την ώρα που είμαι πάνω στο μηχανάκι, καταλαβαίνω κάποιος να μου επιτίθεται και να με ρίχνει κάτω από το μηχανάκι. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν ότι έπρεπε να σκεφτώ αν έχω ασφαλίσει το κράνος. Έψαχναν να βρουν τρόπο να βγάλουν το κράνος. Όλα τα χτυπήματα που ένιωθα ήταν στο κράνος». Όπως είπε στους συναδέλφους του, τελικά κατάφεραν να βρουν την ασφάλεια και να του βγάλουν το κράνος. Τότε άρχισε να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι. Ο 27χρονος ειδικός φρουρός τόνισε πως ενώ δεχόταν την άγρια επίθεση από εκατοντάδες άτομα, κατάφερε να μην του πάρουν το όπλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρώτο πράγμα που έκανε όταν τον πλησίασαν οι συνάδελφοί του, ήταν να τους δείξει ότι το όπλο του ήταν στη θέση του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, κατά την νοσηλεία του στο νοσοκομείο είπε στον γ.γ. ειδικών φρουρών κ. Σ. Μαυροειδάκο και τον πρόεδρο σωματείου ειδικών φρουρών κ. Β. Ντούμα που τον επισκέφτηκαν πως «μη φοβάστε, θα αντέξω».

Σοκ προκαλεί και η πρώτη προφορική κατάθεση του, σύμφωνα με το MEGA: «Ανεβοκατέβαζαν ξύλα και σιδερόβεργες στο κεφάλι μου. Με κλωτσούσαν και έβριζαν. Φορούσα το κράνος και ευτυχώς το είχα ασφαλίσει. Ούρλιαζαν και προσπαθούσαν να μου το βγάλουν. Και όταν τα κατάφεραν χτυπούσαν στο κεφάλι μου…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ