Παύλος Πολάκης: Άρση ασυλίας αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας – Η αντίδραση του πρώην υπουργού

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εισηγηθεί στην Ολομέλεια την άρση ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη. Υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Πολάκη, η υπόθεση του οποίου αφορά στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμηση ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης, τάχθηκαν ΝΔ και Ελληνική Λύση, ενώ το ΚΙΝΑΛ δήλωσε «παρών» και ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜεΡΑ25 καταψήφισαν. Τις επόμενες μέρες η Ολομέλεια της Βουλής θα αποφασίσει επί της εισήγησης της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης, μόλις ολοκλήρωσε την παρέμβασή του προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media στην οποία χαρακτηρίζει τον Γιάννη Κουρτάκη “τον αλητήριο κοντορεβυθούλη της δημοσιογραφίας” και επισημαίνει ότι “τα είπα έτσι όπως έπρεπε με στοιχεία και αποδείξεις και για τους τόνους λάσπης και παραπληροφόρησης που έριξε αυτός και κάποια από τα τοπικά μέσα στα Χανιά και βέβαια θύμισα όλο το μαύρο χρήμα που έχει εισπράξει αυτό το άθυρμα της δημοσιογραφίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ για μπάνερ, άρθρα και για τα μαϊμού σάιτ όπως το “velona kai klosti” και στα υστερόγραφά του προειδοποιεί “σας έχω”.

Αναλυτική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Μόλις τελείωσε η παρέμβαση μου στην επιτροπή της Βουλής που αποφασίζει για τις άρσεις ασυλίας, μετά από μήνυση εναντίον μου, του αλητήριου κοντορεβυθούλη της δημοσιογραφίας, του «εκδότη» των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Κουρτάκη πως και καλά τον «συκοφάντησα» πέρυσι στην ολομέλεια(που κουβεντιαζόταν οι μηνύσεις Στουρνάρα και Πούλη όταν είπα πως έριξε λάσπη για ‘μενα και λεφτά σε τοπικά μέσα για να βγει η ΝΔ πρώτη στα Χανιά και να μη βγω εγώ Βουλευτής!!!

ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και για τους τόνους λάσπης και παραπληροφόρησης που έριξε αυτός και κάποια από τα τοπικά μέσα στα Χανιά και βέβαια θύμισα όλο το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ που έχει εισπράξει αυτό το άθυρμα της δημοσιογραφίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ για μπάνερ, άρθρα» και για τα μαϊμού σάιτ όπως το «velona Kai klosti”

Είπα πως ο Σαμαράς ο Γεωργιάδης και ο Λοβέρδος σε αντίστοιχες τοποθετήσεις τους ως κατηγορούμενοι θα έπρεπε να έχουν εισπράξει καμία 20αριά μηνύσεις για συκοφαντία και απειλές σε δικαστές κάτι που ποτέ δεν έγινε και πως η μήνυση του Κουρτάκη σαφώς και έχει πολιτική σκοπιμότητα ως μέρος ενός σχεδίου που θα προσπαθήσει η ΝΔ να κουκουλώσει και τις πομπές της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ όπως προσπαθεί με τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Η συνέχεια στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ,που αυτή είναι ανοιχτή και δημόσια διαδικασία και όχι κλειστή όπως η σημερινή.!

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ,θα σας αποκαλύπτουμε και ξεφτιλίζουμε μέχρι να δείτε ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ!!

Παύλος Πολάκης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ εκλεγμένος με 15.500 σταυρούς δηλαδή 15.500 μαχαιριές σε εσάς!

ΥΓ. Ξεκίνησα την τοποθέτηση μου με αυτό που έγραψε ο Μιχάλης Στρατάκης (παλαιός διευθυντής στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης):

«Οι καλύτεροι δάσκαλοι στη ζωή μου ήσανε οι κακοί, οι απατεώνες, οι μισάνθρωποι, οι δίμουροι, οι αχάριστοι, οι θεομπαίχτες, οι χριστέμποροι, οι κλέφτες, οι ψεύτες, οι μοχθηροί, οι πατριδοκάπηλοι, οι ανέραστοι, οι υποκριτές, οι ρουφιάνοι, οι χαιρέκακοι, οι παράουροι, οι λουφατζήδες και οι άτιμοι.

Σ’ αυτούς οφείλω, Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ»…..

Υγ2 ΣΑΣ ΕΧΩ!!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ