Κόντρα Γεωργιάδη-Ακρίτα: “Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, δοξάστε την ” – Η απάντηση της δημοσιογράφου

Έντονη αντιπαράθεση στα social media είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή πρόσφατο άρθρο της δημοσιογράφου στο οποίο μίλησε για “γυναικούλες που μισούν τις γυναίκες” και για “κάποιες κυρίες που διεκδικούν ένα 5λεπτο δημοσιότητας στις πλάτες των ομόφυλων τους”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε στο Facebook το κείμενο της Έλενας Ακρίτα και σχολίασε:

“Ποτέ δεν μπορούσα να πιστέψω, όχι ότι η κυρία αυτή είχε τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, αλλά ότι θα το διαλαλούσε δημοσίως με αυτό τον τρόπο σαν ένα κοινό ψώνιο! Είναι η καλύτερη και την λένε Έλενα Ακρίτα: Δοξάστέ την!”.

Η ανάρτηση δεν έμεινε αναπάντητη από την Έλενα Ακρίτα, η οποία έγραψε απευθυνόμενη στον υπουργό:

“Αδωνι της καρδιάς μου, καταλαβαίνω ότι σε πείραξε το κείμενο μου στα Νέα για την κολλητή σου Σοφία Γιαννακά. Όμως, αντί να ασχολείσαι συνεχώς μαζί μου, βρες κάτι άλλο να περάσει η ώρα σου. Καταλαβαίνω ότι βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς στο υπουργείο δεν κάνεις και τίποτα. Βρες μια δημιουργική απασχόληση, οριγκάμι, ζαχαροπλαστική, βελονάκι, κάτι. Ή έστω πούλησε ξανά κανένα μάθημα της σχολής σου, από το επίσημο υπουργικό σου ακάουντ. Α, και προσπάθησε να ζήσεις χωρίς εμένα, είναι σκληρό το ξέρω, αλλά φύγε χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ