Σάλος με ανάρτηση της Ακρίτα για την Μανωλίδου – Η απάντηση του Γεωργιάδη και η συγγνώμη της δημοσιογράφου

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Έλενα Ακρίτα. Αφορμή στάθηκε ένα ψεύτικο tweet που ανέβασε στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος που υποτίθεται ότι ανήκε στην σύζυγο του υπουργού Ανάπτυξης Ευγενία Μανωλίδου.

Δείτε τι ανέφερε το ψεύτικο tweet:

H Έλενα Ακρίτα αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο tweet στον τοίχο της στο Facebook και επέκρινε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο την Ευγενία Μανωλίδου. Συγκεκριμένα έγραψε:

Λίγο αργότερα η δημοσιογράφος κατέβασε το tweet, καθώς πληροφορήθηκε ότι ήταν τρολιά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε στο θέμα αρχικά μέσω twitter, όπου έγραψε: “Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς. Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να χτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος “σοβαρός” κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική. Μπορούμε σας παρακαλώ να αφήσουμε τις οικογένειες έξω από τη χυδαιότητά σας; fakenews”.

O υπουργός Ανάπτυξης απάντησε στην Έλενα Ακρίτα και μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης, στην οποία τόνισε μεταξύ άλλων: “Αισθάνομαι ότι γινόμαστε ζούγκλα! Στέλνω μήνυμα προς την Έλενα Ακρίτα, η οποία είναι μία πολύ δυνατή ‘’πένα’’, δεν μπορεί να υποτιμά τον εαυτό της κατ’ αυτόν τον τρόπο, να διακινεί ψεύτικα Tweet, να υβρίζει ανθρώπους και αντί να ζητά συγγνώμη να συνεχίζει να υβρίζει! Αυτό δείχνει πάρα πολύ κακό χαρακτήρα! Θα την καλούσα να ρίξει λίγο τους τόνους. Το συνέχισε και σήμερα και με ψεύτικη φωτογραφία”.

Η Έλενα Ακρίτα επανήλθε σήμερα με δύο αναρτήσεις της. Στην πρώτη ζήτησε συγγνώμη από την Ευγενία Μανωλίδου, αφήνοντας ωστόσο αιχμές εναντίον της και στη δεύτερη αναφέρθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ