Λοβέρδος: Πώς συνέβη το ατύχημα του Παπανδρέου – Τι είπε μετά την πτώση από την καρέκλα -ΒΙΝΤΕΟ

Μπροστά στο ατύχημα του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή, όταν έπεσε από την καρέκλα του, ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος περιέγραψε τη στιγμή μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Ας μην τον αδικούμε γιατί κάποιοι πήγαν να το εκμεταλλευτούν για να πουν ότι είναι επιρρεπής στα ατυχήματα” σημείωσε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε: “Η αλήθεια είναι ότι στην Αίθουσα αυτή που γίνεται η συνεδρίαση, είμαστε στην ίδια επιτροπή με τον Γιώργο Παπανδρέου, των Μορφωτικών Υποθέσεων. Είχαμε μία πρωινή και μία βραδινή συνεδρίαση. Στην πρωινή, στα πίσω έδρανα που δεν είναι βολικά, εγώ δεν χωράω στα έδρανα αυτά και θα μπορούσα να ήμουν εγώ που το είχα σπάσει, είχε πρόβλημα ένα έδρανο. Από το πρωί, είχε γλιστρήσει κι άλλος βουλευτής και είχε ζητήσει ο πρόεδρος της επιτροπής και από την τεχνική υπηρεσία να διορθωθεί. Έτσι, όσοι ήμασταν από την πρωινή συνεδρίαση το ξέραμε”.

Αναφερόμενος στο ατύχημα του Γιώργου Παπανδρέου σχολίασε: “Στη βραδινή συνεδρίαση ο κ. Παπανδρέου ήρθε αργοπορημέος. Ήταν λίγοι βουλευτές εκείνη την ώρα στην Αίθουσα, πήγε να καθίσει ο κ. Παπανδρέου και κάθισε στο χαλασμένο. Και ακούστηκε ξαφνικά ένα “μπραφ”, “μπαμ”… Έπεσε κάτω αφού ήταν σπασμένο. Υπήρξε μια θυμηδία, στην αρχή υπήρξε ανησυχία αν έπαθε κάτι ο άνθρωπος, δεν έπαθε γιατί αμέσως σηκώθηκε. Μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε “δεν είναι και κανένας χοντρός να το σπάσει”. Λέω εγώ, όπως βλέπετε δεν είχα πάει. Και ο κ. Παπανδρέου είπε “μην σας νοιάζει καθόλου, είμαι πολύ συνηθισμένος από ηλεκτρικές καρέκλες. Έχω καθίσει σε πολλές””.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ