Γεννηματά για Τσίπρα: Κατήντησε ο μεγάλος χορηγός του Μητσοτάκη – Έχει ξεφύγει μέσα στον πανικό του

Τα βέλη της κατά του Αλέξη Τσίπρα έστρεψε η Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι “έχει ξεφύγει μέσα στον πανικό του” και θεωρεί ότι “μπορεί να συνεχίσει να εξαπατά τους πολίτες”.

Σε δηλώσεις της από την Εταιρεία Πλαστικών Mornos, στο Σχηματάρι, όπου πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι “τεσσεράμισι χρόνια τώρα ο κ. Τσίπρας δείχνει πόσο απολαμβάνει την εξουσία αγκαλιά με την ακροδεξιά και την καραμανλική συνιστώσα. Κατήντησε ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη. Πολύ συνειδητά επιχείρησε να απαλλάξει τη ΝΔ από τις ευθύνες της για την κρίση και να τα ρίξει όλα στο ΠΑΣΟΚ”.

Εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί και πάλι να πλήξει το Κίνημα Αλλαγής και πρόσθεσε: “έχει ξεφύγει μέσα στον πανικό του και νομίζει ότι σήμερα, στην επέτειο του δημοψηφίσματος, μπορεί να συνεχίσει να εξαπατά τους πολίτες. Τώρα όμως όλοι ξέρουν, είτε ψηφίσεις Τσίπρα είτε ψηφίσεις Μητσοτάκη βγαίνει Καραμανλής”.

Στη συνέχεια, η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τους εργαζόμενους, στους οποίους τόνισε ότι η χρήσιμη ψήφος για τα εργασιακά δικαιώματα είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “εμείς είμαστε το αντίβαρο απέναντι στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας. Ανάπτυξη χωρίς κλαδικές και επιχειρησιακές συμβάσεις που ρυθμίζουν τις αμοιβές και τις εργασιακές σχέσεις δεν νοείται”, ενώ υπογράμμισε πως οι εργαζόμενοι σε κάθε επιχείρηση πρέπει να απολαμβάνουν οφέλη από τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. “Έβαλαν πλάτη και τώρα δικαιούνται αποκατάσταση των αμοιβών τους”, κατέληξε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ