Κουτσούμπας σε Τσίπρα: Είστε τα τσιράκια των Αμερικάνων – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, υποστηρίζοντας ότι φέρνει εις πέρας μία βρώμικη αποστολή.

«Λίγη ντροπή δεν βλάπτει» είπε, μεταξύ άλλων, απαντώντας σε όσα είχε πει νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τολμάτε να βάζετε στο στόμα σας μια ηρωίδα του ΚΚΕ την οποία σκότωσαν αμερικανικά όπλα. Είστε τσιράκια, αφήστε στην άκρη τους τιμημένους ήρωές μας. Ποτέ δεν σταθεί η σημαία του ΕΑΜ δίπλα στην σημαία του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ», ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Όπως είπε, ο λαός της γειτονικής χώρας δεν επιθυμεί την ένταξη στο ΝΑΤΟ και διερωτήθηκε πως ο υποτιθέμενος “αριστερός” ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνει μια χώρα σε μια ιμπεριαλιστική συμμαχία.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε πως οι αναφορές σε μακεδονική γλώσσα και μακεδονικό λαό αφήνουν ανοικτό το “παράθυρο” αλυτρωτικών βλέψεων. Η χρήση αυτών των όρων μπορεί να οδηγήσει σε ζητήματα διεκδίκησης εδαφών και αυτό το έργο το έχουν δει πολλές φορές οι λαοί των Βαλκανίων, υπογράμμισε.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ