Μπακογιάννη σε Κοτζιά: Έχετε δίκιο με τον Καμμένο. Φωνάξτε με μάρτυρα στο δικαστήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Έντονο διάλογο είχαν η Ντόρα Μπακογιάννη με τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά κατά τη διάρκεια ομιλίας της πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα άρχισαν όταν η κυρία Μπακογιάννη απευθύνθηκε στον κ. Κοτζιά λέγοντας: “Το 2018 εσείς δεν ήσασταν Υπουργός; Δεν σας είχε απολύσει ακόμα ο κ. Τσίπρας”. Ο κ. Κοτζιάς ο οποίος καθόταν στα βουλευτικά έδρανα φώναξε: “Σας φαίνεται πολύ δύσκολο κάποιος να παραιτηθεί”. Η κυρία Μπακογιάννη ετοιμόλογη ως συνήθως σήκωσε το γάντι λέγοντας: “ Να σας πω την αλήθεια είμαι μαζί σας. Και όποιος και να με ρωτήσει θα πάρω το μέρος σας. Εσείς κάνατε το έργο, εσείς το χρεωθήκατε, σας απέλυσαν και ο άλλος (σσ ο κ. Καμμένος) έκανε πάρτι. Έχετε δίκιο. Να με φωνάξετε μάρτυρα στο δικαστήριο”.

“Ξεκινάει την παρέμβασή της η κυρία Μπακογιάννη με προσωπικές επιθέσεις. Το συνηθίζει. Εγώ ουδέποτε έχω δώσει σε πρόσωπο χαρακτηρισμό. Η διαφορά του πολιτικού μου ήθους εμένα είναι ότι χαρακτηρίζω πολιτικές και όχι πρόσωπα. Να είστε πιο προσεκτική γιατί το έχετε πληρώσει κι εσείς” απάντησε ο πρώην ΥΠΕΞ απευθυνόμενος στην κυρία Μπακογιάννη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ