Λεβέντης: Δέχθηκα απειλές για να ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Απειλές από τον Γερμανό και τον Αμερικανό πρέσβη κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης προκειμένου να ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό Σταθμό «Θέμα 104.6», ο κ. Λεβέντης υποστήριξε: «Ήρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε, μου είπε αν δεν ψηφίσετε τις Πρέσπες κύριε Λεβέντη, δεν θα μπείτε στην Βουλή. Και ο Αμερικανός πρέσβης, τα ίδια».

«Η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντινάτσα των Αμερικανών», τόνισε.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, «η συμφωνία αυτή είναι όλη υπέρ των Σκοπίων και εξαρχής προδοσία για την Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί τα κερδίζουν όλα».

Αναφερόμενος στην συνάντηση που θα έχουν το απόγευμα, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, ο Βασίλης Λεβέντης, σχολίασε ότι όπως εξελίσσεται το θέμα «ο Καμμένος γίνεται ξεφτίλα αν δεν αποσύρει την εμπιστοσύνη. Ο Καμμένος θα αποσύρει την εμπιστοσύνη, θα πάψει να είναι συνεταίρος αλλά επειδή είναι σε κωμικοτραγική κατάσταση και αυτός, θα αφήσει (να ψηφίσουν) κατά συνείδηση τους βουλευτές του. Τι έχει να κερδίσει αν θέσει θέμα διαγραφών; Άνθρωποι σαν την Κουντουρά πότε θα ξαναδούν υπουργεία; Και δέκα ημέρες να μείνουν στο υπουργείο είναι σημαντικό».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, κάνοντας λόγο για διεφθαρμένους βουλευτές.

«Η μία αμοιβή είναι πάρε λεφτά, η άλλη πάρε υπουργείο, η άλλη θα σε κάνουμε πρόεδρο των ΕΛΤΑ. Πουλημένα κρέατα όλοι. Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη. Έγιναν το 2015 εκλογές με λίστα. Στους 151 ο Τσίπρας θα υπολογίζει και την Μεγαλοοικονόμου που είναι βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Δεν τα συγχωρεί αυτά ο κόσμος. Ο Μητσοτάκης μου πήρε τον Κατσαντώνη της Λάρισας . Το κάνανε ποδόσφαιρο, θα το πληρώσουν τώρα. Όταν ανοίγεις την πόρτα της κόλασης, εισπράττεις θύελλες. Ο λαός δεν είναι ηλίθιος», ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

«Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας για εμένα είναι σαπίλα. Είναι πρόστυχοι που παίρνουν βουλευτές με λίστα και λένε ότι έχουν 151. Οι βουλευτές όταν είναι εκλεγμένοι με λίστα, οφείλουν να παραδίδουν την έδρα. Ο Τσίπρας και όλο το σύστημα είναι τόσο διεφθαρμένο που μπορεί να βρει και 300», πρόσθεσε.

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν θέλησε να μιλήσει για τον βουλευτή Γιάννη Σαρίδη. «Δεν θέλω να συζητήσουμε για τον Σαρίδη. Εγώ στην πορεία μου, δεν έχω διαγράψει κανέναν. Παρακολουθώ τις πρωτοβουλίες όλων και θα πληρώσουν το κόστος», ανέφερε.

Για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο Βασίλης Λεβέντης εκτίμησε ότι αυτές θα γίνουν τον Μάρτιο. «Δεν μπορεί να κάτσει πάνω από τρεις εβδομάδες (σ.σ. αφού φύγει ο Καμμένος), έτσι η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση κουρελού, γελάνε και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, γελάνε και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μίλησε για παρέμβαση Παυλόπουλου στο θέμα της κυβέρνησης ανοχής, που όπως είπε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στην κυβέρνηση «αυτό που λέτε για κυβέρνηση ανοχής, δεν γίνεται».

Τέλος αναφερόμενος στην επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου είπε «η Μέρκελ κάνει την δουλειά της, είναι Γερμανίδα δεξιά και ψάχνει για κλητήρες».

ΠΗΓΗ: ΘΕΜΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ