Νίκος Ανδρουλάκης στον ΑΝΤ1: Πώς έζησα την τρομοκρατική επίθεση – ΒΙΝΤΕΟ

Σε εστιατόριο στην περιοχή όπου έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στο Στρασβούργο βρισκόταν ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο βίωσε ο ίδιος την επίθεση.

“Οφείλω να πω ότι υπήρχε πάρα πολύ, ισχυρή πειθαρχία γιατί οι Γάλλοι πολίτες με τα τρομοκρατικά χτυπήματα που έχουν σημειωθεί, έχουν μάθει να διατηρούν την ψυχραιμία τους. Επειδή ήμουν εγκλωβισμένος για παραπάνω από τέσσερις ώρες και μετά μας πήραν όλους μαζί και μας πήγαν γύρω στα 60 άτομα στα 10 με 20 μέτρα από το σημείο, μας πήγαν στο Επιμελητήριο του Στρασβούργο γύρω στη 1 και μας έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο, έψαχναν στοιχεία και συνεργατών ή ακόμη και τον ίδιο αν είχε κρυφτεί μέσα στο πλήθος” ανέφερε σχετικά με την αντίδραση των Γάλλων τη στιγμή του χτυπήματος.

Και πρόσθεσε: “Εγώ κατά τύχη επειδή καθυστέρησε ο λογαριασμός μας δεν περπάτησα γρηγορότερα προς το σημείο που ερχόταν ο τρομοκράτης με αποτέλεσμα όταν βγήκα από την είσοδο και πήγαινα προς το μέρος του, να προλάβει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος να μας φωνάξει, τρομοκράτης γυρίστε πίσω”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ