Νέα κόντρα Λεβέντη – Μπουτάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα κόντρα προέκυψε μεταξύ του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Ο Βασίλης Λεβέντης ετοιμαζόταν να πάρει τον λόγο, όταν η εκπρόσωπος του Ποταμιού του ζήτησε να πάρει εκείνη πρώτη τον λόγο. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων της το επέτρεψε, αλλά ο Γιάννης Μπουτάρης δεν είχε σκοπό να επιτρέψει στον κ. Λεβέντη να μιλήσει πρώτος.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έβαλε το χέρι του δίπλα στην ομιλήτρια και πάνω στο βήμα για να εξασφαλίσει ότι θα είναι αυτός ο επόμενος ομιλητής.

“Όχι πάλι κύριε Δήμαρχε” λέει ο κ. Λεβέντης με τον Δήμαρχο να απαντάει “Πάλι. Πάλι”. “Πάλι το ίδιο;” ρωτάει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και εισπράττει μόνο ένα απλό νεύμα.

“Δυστυχώς άλλη μία φορά, όπως χθες, ο κ. Δήμαρχος δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο” είπε ο κ. Λεβέντης μόλις πήρε τον λόγο.

Δείτε το βίντεο:

Η αρχή της… κόντρας

Οι δύο άνδρες είχαν λεκτική αντιπαράθεση το πρωί της Παρασκευής, για το ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Μετά την πανηγυρική δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις. Όπως αναφέρει το seleo.gr, όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το σημείο των δηλώσεων και τότε ο κ. Λεβέντης τον σταμάτησε θέλοντας να μιλήσει πρώτος. Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης του απάντησε ότι είναι σειρά του και κατευθύνθηκε προς τις κάμερες.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδειξε την έντονη ενόχληση του και πήγε στην κ. Κατερίνα Νοτοπούλου και την ενημέρωσε ότι μετά τον δήμαρχο, θα κάνει αυτός δηλώσεις.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που έπρεπε να προηγηθεί. “Είναι θεσμικό, ο δήμαρχος μιλάει πρώτα” είπε ο κ. Μπουτάρης και ο κ. Λεβέντης του απάντησε: “Τότε γιατί δεν ‘πήδηξες’ και τον Μητσοτάκη. Έλα σε παρακαλώ”. Τότε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων είπε: “Εσύ με παρακαλάς εμένα, βλάκα;” και αποχώρησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ