Το sms της παραίτησης Παπαδημητρίου και η απάντηση του Πρωθυπουργού

Δύο γραπτά μηνύματα σφράγισαν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας το τέλος της συνεργασίας του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Ήταν το μήνυμα της υποβολής παραίτησης που έστειλε ο αποχωρήσας εξωκοινοβουλευτικός υπουργός και το μήνυμα αποδοχής της παραίτησής του από τον Πρωθυπουργό.

Γύρω στα μεσάνυχτα ο μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης αποφάσισε, λόγω και του προχωρημένου της ώρας, να αποστείλει μήνυμα στον προσωπικό αριθμό του Πρωθυπουργού. Ενδεχομένως η αποστολή SMS να ήταν μια πολύ πιο απλή διαδικασία για τον ίδιο.

“Καλησπέρα Αλέξη. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις πως είναι δύσκολη η παραμονή μου στην Κυβέρνηση. Γι’ αυτό σου δίνω την παραίτησή μου. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να υπηρετήσω τη χώρα” έγραψε ο κ. Παπαδημητρίου.

Σε λίγα λεπτά ο Δημήτρης Παπαδημητρίου λάμβανε στο κινητό του ένα απαντητικό μήνυμα από τον Αλέξη Τσίπρα, με διακριτά τα στοιχεία της συναισθηματικής φόρτισης.

“Λυπάμαι πολύ. Ορισμένες φορές η ζωή φέρνει τα πράγματα διαφορετικά απ’ ό,τι τα σχεδιάζουμε. Καταλαβαίνω τη δυσκολία σου και τη σέβομαι. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω για όσα έκανες”.

Αργότερα οι δύο άνδρες συμφώνησαν να τα πουν από κοντά τις επόμενες μέρες. Κάπως έτσι τερματίστηκε η θητεία του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, μια θητεία που ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου του 2016, στον πρώτο ανασχηματισμό της δεύτερης διακυβέρνησης Τσίπρα.

Πηγή: Έθνος 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ