Στο Ηράκλειο Κρήτης ο Τσίπρας – ΦΩΤΟ

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από υπουργούς της κυβέρνησης, έφτασε λίγο μετά τις 10.30 στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης”, ξεκινώντας έτσι τη διήμερη περιοδεία του σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Ο Πρωθυπουργός αμέσως μετά την άφιξή του, αναχώρησε για την Περιφέρεια Κρήτης, όπου ξεκινάει κατευθείαν τις επαφές του στο νησί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο Δήμο Ηρακλείου, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και μετά θα αναχωρήσει για τη Μεσαρά, όπου θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς της περιοχής στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού θα συνεχιστεί στην περιοχή της Γέργερης, ενώ ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς, θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, όπου στις 7.30 το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας του στο νησί, ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τον Άγιο Νικόλαο, όπου θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Πηγή/ πηγή φωτο: cretapost.gr

Διαβάστε επίσης:

Ξυδάκης στον Realfm 97,8: Πολιτικός εκβιασμός από Σόιμπλε – Χρειάζονται συναινέσεις

Θεοδωράκης: Η Ευρώπη πρέπει να απαντήσει αποφασιστικά στην τρομοκρατία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ