Καβγάς Ζαχαριάδη – Γεωργιάδη για τον ΕΝΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Στα ύψη βρίσκεται η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή την ανάρτηση των φετινών εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ. Άγρια κόντρα για το θέμα είχαν στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΪ ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

“Οι αλλαγές που θα υπάρξουν στον ΕΝΦΙΑ με βάση και αυτά που συμφωνήθηκαν στη διαδικασία ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης εντάσσονται στα αντίμετρα του 2019 και του 2020. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, ό,τι καλύτερο μπορέσουμε να πετύχουμε με την προοπτική της ελληνικής οικονομία θα μπορέσει να έχει αντανάκλαση και στη μείωση αυτών των φόρων” είπε ο κ. Ζαχαριάδης, σημειώνοντας πως ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας “σκληρός και άδικος φόρος και θα πρέπει να δούμε στη διαδρομή εξόδου της χώρας πώς η φορολογική διάρθρωση θα γίνει πιο δίκαιη και πιο αναλογική”.

“Μια συγγνώμη για αυτά που λέγατε εναντίον μας θα μας πείτε ποτέ; ” του απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

“Εμείς στον ελληνικό λαό απολογούμαστε. Στον κ. Γεωργιάδη να ζητήσω εγώ συγγνώμη;” είπε από την πλευρά του ο κ. Ζαχαριάδης.

“Από τον ελληνικό λαό θα ζητήσετε συγγνώμη που του λέγατε να στείλει εξώδικο και να μην πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ;” ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

“Θέλετε η ΝΔ να κάνει καμπάνια και να βγαίνω εγώ στα κανάλια και να λέω να μην πληρώνει κανείς τον ΕΝΦΙΑ; Εμείς δεν κάνουμε τέτοια γιατί αυτό θα έβλαπτε την Ελλάδα. Και εμείς βάζουμε την Ελλάδα πάνω από τη Νέα Δημοκρατία” συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως επί κυβέρνησης Σαμαρά οι φόροι ήταν λιγότεροι απ’ ότι είναι επί Τσίπρα.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ