Το “μπράβο” του Σαμαρά στη ΔΑΠ

Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να συγχαρεί τη φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ για τη μεγάλη νίκη στις φοιτητικές εκλογές.

“Θέλω να σας συγχαρώ από καρδιάς για μια καταπληκτική νίκη στις φοιτητικές εκλογές. Θέλω να σας πω ότι η νίκη αυτή μας κάνει περήφανους. Είναι άλλη μια φορά επιβεβαίωση της οπτικής που έχετε για την Παιδεία και τα προβλήματά της”, ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του, προσθέτοντας:

“Το γεγονός ότι εσείς και αμέσως μετά τις εκλογές περνάτε αυτό το μήνυμα, είναι η πρώτη φορά, που μπορώ να πω, ότι η ΔΑΠ δεν δίνει μήνυμα απλώς συμπαράταξης, συμπαράστασης, υποστήριξης στη Νέα Δημοκρατία, δίνει ένα ευρύτερο μήνυμα προς όλο τον Ελληνικό λαό και ιδιαίτερα τους νέους”. O κ. Σαμαράς έκανε και πάλι αναφορά στο μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός, το οποίο, όπως είπε η ΝΔ το πήρε.”Δυστυχώς, από τη μία πλευρά η αλαζονεία κι από την άλλη ο τυχοδιωκτισμός, δεν επέτρεψαν το μήνυμα του Ελληνικού λαού να γίνει πραγματικότητα. Και μας πάνε και πάλι σε εκλογές. Θέλω να δηλώσω, από εδώ, ότι αυτό το μήνυμα του Ελληνικού λαού, εμείς το κρατάμε. Και με αυτό θα πορευτούμε στις εκλογές. Ένα μήνυμα σύνθεσης από τη μία, “ναι στην Ευρώπη, ναι στο ευρώ, ναι στην ασφάλεια” και από την άλλη ανακούφιση στον κόσμο που έχει πια υποστεί τα πάνδεινα, ανακούφιση, κοινωνική ευαισθησία στον απλό τον πολίτη, σ’ αυτόν που τα έχασε όλα. Γιατί υπάρχουν και πολλοί συμπολίτες μας, που τα χάσανε όλα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος τη ΝΔ. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ