Κουμουτσάκος: Κατηγορούν αντί να απολογούνται

Για «ερασιτεχνικούς χειρισμούς της ανίκανης κυβέρνησης Τσίπρα» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας την ενημέρωση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη στους πολιτικούς συντάκτες.

 «Ο βαρύς για τους Έλληνες λογαριασμός των 5,4 + 3,6 δις ευρώ, είναι αποτέλεσμα των ερασιτεχνικών χειρισμών της ανίκανης Κυβέρνησης Τσίπρα. Με την ανευθυνότητα και την αναξιοπιστία της έδωσε “χώρο” στους πιστωτές και το ΔΝΤ να απαιτούν πρόσθετα δυσβάστακτα – μη αποδεκτά από τη Νέα Δημοκρατία – μέτρα» αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος και προσθέτει:

«Όπως προειδοποιούσαμε, με τους τυχοδιωκτισμούς της, η Κυβέρνηση εγκλωβίστηκε στο ολέθριο για τη χώρα δίλημμα: “βαριά συνθηκολόγηση ή καταστροφική ρήξη”».

«Η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου έχει την ευθύνη των πολύ αρνητικών για τη χώρα εξελίξεων. Τώρα μάλιστα, δεν αποκλείει ούτε και το καταστροφικό σενάριο ενός δεύτερου δημοψηφίσματος μέσα σε 10 μήνες. Ο κίνδυνος για το παρόν και το μέλλον της χώρας, από τα ανόητα μικροπολιτικά τους παιχνίδια, είναι τεράστιος» υπογραμμίζει και καταλήγει:

«Έχουν χάσει το μέτρο και την κοινή λογική. Κατηγορούν, αντί να απολογούνται. Επιμένουν, αντί να ζητούν συγγνώμη. Το μόνο που έχει απομείνει στον κ. Τσίπρα είναι αυτό που ζήτησε – και σήμερα – ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης: Να παραιτηθεί».

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση της Γεροβασίλη στο ΔΝΤ: Προβάλλει απαιτήσεις εκτός συμφωνίας – ΒΙΝΤΕΟ

Γεροβασίλη: Γι’ αυτό διεκόπη η διαπραγμάτευση – ΒΙΝΤΕΟ

σχολίασε κι εσύ