Επίθεση Καμμένου σε Μητσοτάκη και Βενιζέλο – BINTEO

Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος από το βήμα της βουλής, κατά τη δευτερολογία του, στην προ ημερησία διάταξη για τα θέματα δικαιοσύνης.

«Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης έχει την υπόθεση της παιδεραστίας και αμέσως τον ξήλωσε», σημείωσε ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στον πρώην συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη  και επισήμανε πως ο τελευταίος διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία, γιατί δήλωσε ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι μπούρδα.

«Μπούρδα είναι το όνομα της Μακεδονίας κατά τον εκλεκτό του κ. Μητσοτάκη στον πολιτικό σχεδιασμό. Η θέση μου είναι έντιμη, δεν βγήκε κανείς από τους ΑΝΕΛ να πει τέτοιο πράγμα», προσέθεσε ο κ. Καμμένος.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έστρεψε τα βέλη του κατά του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το μαύρο ταμείο του ΠΑΣΟΚ τι έγινε τελικά; Να θυμίσω το καταπληκτικό κοινοβουλευτικό έργο του κ. Βενιζέλου. Ο άνθρωπος που αθώωσε τον Τσοχατζόπουλο».

«Αυτοί οι οποίοι παρουσιάζονταν ως τα παρένθετα πρόσωπα για να τα αρπάζουν οι πολιτικοί δεν έχουν μέλλον στη χώρα. Μακάρι να έρθουν επενδύσεις, να έρθουν πίσω τα λεφτά τα οποία έφυγαν στο εξωτερικό, αλλά οι Παπασταύροι δεν πρόκειται να καλυφθούν, τουλάχιστον, όσο υπάρχει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», είπε, καταλήγωντας ο κ. Καμμένος. 

 

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Δείτε επίσης:

Καμμένος: Θα πληρώσετε όλοι για τα εγκλήματα που κάνατε κατά της χώρας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ