Μητσοτάκης: Τη λύση θα τη δώσει ο λαός – ΒΙΝΤΕΟ

Εκλογές ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της βουλής, στο πλαίσιο της προ ημερησίας συζήτηση για τη Δικαιοσύνη και τη Διαφθορά.

“Αφού δεν μπορείτε να κυβερνήσετε να παραιτηθείτε κ. Τσίπρα, να φύγετε πριν σπρώξετε την χώρα στην καταστροφή. Οδηγήσατε τρεις φορές την χώρα σε εκλογές χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός εθνικός λόγος παρά η εξυπηρέτηση του δικού σας κομματικού στόχου. Τώρα υπάρχει εθνικός λόγος. Η Ελλάδα δεν σας αντέχει άλλο. Και επειδή όπως φαίνεται αυτή τη βουλή δεν μπορεί να δώσει άλλη λύση, ας δώσει τη λύση ο λαός κ. Τσίπρα. Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα το έλεγα αυτό δύο μήνες ως αρχηγός της ΝΔ αλλά δυστυχώς εδώ που φτάσαμε το κόστος της παραμονής σας είναι μεγαλύτερο από το κόστος της διαδικασίας απομάκρυνσης” είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

“Αλλά δεν έχω αυταπάτες. Το πάθος σας για την εξουσία είναι τέτοιο που θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να μείνετε γαντζωμένος στην καρέκλα. Μην έχετε όμως καμία αμφιβολία, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και σε λίγο θα έχετε το προνόμιο να είστε ο νεότερος τέως πρωθυπουργός που είχε ποτέ η Ελλάδα” πρόσθεσε. 

Διαβάστε επίσης

Καταγγελίες του Μητσοτάκη για το κύκλωμα των εκβιαστών – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα: Κάνετε κοπτοραπτική στις απαντήσεις του Μπόργιανς – ΒΙΝΤΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ