Τα χαμόγελα και οι χειραψίες στο παρασκήνιο της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών – ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, στο Προεδρικό Μέγαρο, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά από τις 12 το μεσημέρι. Έντονο ήταν το παρασκήνιο, κατά την άφιξη των πολιτικών αρχηγών, ενώ δεν έλειψαν οι θερμές χειραψίες, τα χαμόγελα αλλά και τα αστεία. 

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Τα γενέθλια του Μητσοτάκη και το χιούμορ του Τσίπρα

Τις ευχές του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για τα γενέθλια του δέχτηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Πρωθυπουργός ευχήθηκε στον κ. Μητσοτάκη και τον ρώτησε πόσο χρονών γίνεται με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να του απαντά ότι πλησιάζει τα 50, ενώ στη συνέχεια δεν έλειψε και το χιούμορ με το… κέρασμα. 

 

Δείτε το βίντεο από το Mega

Τα “πηγαδάκια” στο Προεδρικό Μέγαρο – ΦΩΤΟ

Η κυβερνητική Εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, συνομίλησε με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο και τον Τέρενς Κουίκ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ στη συνέχεια ο κ. Κουμουτσάκος αποχώρησε από την «κυβερνητική παρέα».

Σημειώνεται ότι οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ έχουν στήσει «πηγαδάκι» με τους εκπροσώπους του Ποταμιού, ενώ οι εκπρόσωποι της Ένωσης Κεντρώων κάθονται μόνοι τους.  

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ