• Γιατί ο Πάγκαλος χαρακτηρίζει τον Τσίπρα... Speedy Gonzales

  1:53 μμ, Τρίτη 26 Ιάν 2016 1:53 μμ, Τρίτη 26 Ιάν 2016

  Speedy Gonzales χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος ενώ εξαπολύει πυρά και κατά του Θοδωρή Δρίτσα με αφορμή τον ΟΛΠ, λέγοντας πως "ήταν ένα καθολικά αποτυχημένο και ανύπαρκτο πρόσωπο".

  "Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμία προοπτική για το μέλλον. Δεύτερον, θα σας πω και κάτι άλλο. Κακό αυτό που θα πω, δεν μ’ αρέσει, αλλά θα το πω, γιατί είναι η πραγματικότητα. Είπατε πριν ότι ναρκοθέτησαν τον Σαμαρά κι εγώ συμφωνώ ότι έτσι ήταν τα πράγματα. Αλλά δεν θα ναρκοθετήσουν τον αριστερό κ. Τσίπρα, τον επαναστάτη, ο οποίος μόνος του λέει ότι «κοιτάξτε να δείτε αυτή την επανάσταση που κάνουμε στην Ελλάδα, όταν την τελειώσουμε και θα έχουμε επαναστατήσει τελείως στην Ελλάδα και θα την έχουμε καταντήσει σαν τα μούτρα μας, τότε θα επαναστατήσουμε και την υπόλοιπη Ευρώπη και μετά τον υπόλοιπο κόσμο»; Έτσι είπε προχθές στο Φάληρο" τόνισε ο πρώην υπουργός μιλώντας στο Βήμα Fm. "Σαν τον Speedy Gonzales, που λέει «θα πάρω το χωριό της μάνας μου και μετά τη Νέα Υόρκη και στο τέλος το Βερολίνο». Λοιπόν, ο Speedy Gonzales κ. Τσίπρας με χαρά θα είναι αντικείμενο, θα τον βάλουν στο χέρι οι Δυτικοί Ευρωπαίοι, οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον συντηρητικοί και αν δεν είναι συντηρητικοί, είναι σοσιαλδημοκράτες, δηλαδή κι αυτοί εχθροί του κ. Τσίπρα, γιατί ο κ. Τσίπρας έχει διαρρήξει τελείως τις γέφυρες του με την Σοσιαλδημοκρατία και την καταγγέλλει ως όργανο του μεγάλου κεφαλαίου και αποδοκιμαστέα και επομένως δεν υπάρχει κανένα μέλλον. Ή με τον Τσίπρα στην κόλαση ή να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι αυτή η κυβέρνηση" πρόσθεσε.

  Για τον ΟΛΠ και τον κ. Δρίτσα είπε:

  "Εδώ υπάρχει κάτι φοβερότερο. Ο κ. Δρίτσας, τον οποίο δεν ήξερε ούτε η μάνα του μερικά εξάμηνα πριν, ήταν ένα καθολικά αποτυχημένο και ανύπαρκτο πρόσωπο. Ήξερε κανείς τον κ. Δρίτσα; Ήταν βουλευτής Πειραιά; Δεν τον ήξερα, εντάξει, εγώ φταίω λοιπόν που δεν ήξερα τον κ. Δρίτσα, τον διάσημο βουλευτή Πειραιά. Λοιπόν, επικαλείται την ιστορία. Είναι ο γνήσιος εκφραστής της ιστορίας και καταδεικνύει, τρομοκρατικά ξανά το λέω, ως εχθρούς της ιστορίας αυτούς οι οποίοι διαφωνούν μαζί του. Και δεύτερον, ποιο είναι αυτό που λέει το σύστημα ιδεών, ότι δεν υπάρχουν κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι; Βεβαίως υπάρχουν κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι. Η εγκυρότητα της πληροφόρησης, της ενημέρωσης είναι ένα θέμα στασιαζόμενο από τότε που υπάρχει ελευθερία του Τύπου. Από τότε υπάρχουν συμφέροντα, επιρροές φιλοσοφικές, ιδεολογικές. Υπάρχουν κομματικές εφημερίδες, όπως είναι η «Αυγή» ή δεν ξέρω ποιά άλλη. Και υπάρχουν κι εφημερίδες οι οποίες κάνουν τον αγώνα τους και σταθμοί οι οποίοι κάνουν τον αγώνα τους, με διαφόρων ειδών ανθρώπους και βεβαίως σ’ ένα σταθμό συνήθως οι άνθρωποι αυτοί που εργάζονται εκεί δεν συμφωνούν όλοι μεταξύ τους, γιατί έτσι πρέπει να γίνεται.

  […] Τι γίνεται με τον ΟΛΠ, θα υπογράψει; Α, δεν υπάρχει συμφωνία, λέει; Και μου λέτε ότι είπε ο άλλος ο καραγκιόζης ο Τσίπρας, που κάνει τον Πρωθυπουργό, ότι «εδώ η ανάπτυξη, είμαστε το κόμμα της ανάπτυξης και αυτοί είναι το κόμμα της στασιμότητας». Πώς θα γίνει η ανάπτυξη, ποιος θα κάνει επενδύσεις; Και του ‘πε ο Κινέζος πρωθυπουργός «back Δρίτσας ή Δλίτσας», γιατί οι Κινέζοι δεν προφέρουνε το “ρ”. Ε, βέβαια (θα έπρεπε να καλέσει η αντιπολίτευση τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί για το ζήτημα). Μα, εξ ονόματος της αντιπολιτεύσεως, προτείνουμε εμείς να καλέσουμε τον κ. Δρίτσα να τοποθετηθεί. Να τοποθετηθεί ο κ. Δρίτσας, ο πρωθυπουργός, κάποιος τέλος πάντων, τι στο διάολο γίνεται; Τι ισχύει; Το τηλεφώνημα του κ. Τσίπρα στον Κινέζο πρωθυπουργό ή η άποψη του κ. Δρίτσα εκπεφρασμένη εν τη Βουλή, ότι δεν υπάρχει συμφωνία;"

  Διαβάστε επίσης

  Θύελλα αντιδράσεων για την παράσταση του Εθνικού που βασίζεται στο βιβλίο του Ξηρού

  Τσοβόλας: Να ποιοι υπερχρέωσαν τη χώρα

  Ο Μιχελογιαννάκης στους αγρότες: Θα έρθω... αρκεί να με δεχτείτε – ΒΙΝΤΕΟ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα