• «Δεν βουλιάξαμε»

  10:37 πμ, Δευτέρα 23 Απρ 2012 10:37 πμ, Δευτέρα 23 Απρ 2012

  «Για μένα το πρόβλημα είναι το μετεκλογικό «λεφτά υπάρχουν», που για μήνες καθοδήγησε πολλά υπουργεία, όχι όμως το δικό μου» είπε ο Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξή του στο "Έθνος".

  «Απόδειξη; Ο νόμος για την πλήρη αξιοκρατία στις προσλήψεις, η κατάργηση των stages, -που είχε σαν αποτέλεσμα να μειωθούν κατά χιλιάδες οι μισθοδοτούμενοι από το Δημόσιο, η Δι@ύγεια, ο Καλλικράτης, που νομοθετήθηκαν αλλά και εφαρμόστηκαν πριν από Μνημόνια και Τρόικα, κάνοντας πράξη και το «λεφτά δεν υπάρχουν» -αλλά υπάρχουν αρχές και αξίες, και το «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε». Στους συγκεκριμένους τομείς, επειδή αλλάξαμε, δεν βουλιάξαμε!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

  Ο κ. Ραγκούσης επανέλαβε την θέση του ότι το πρόβλημα της χώρας είναι το πολιτικό σύστημα και τόνισε ότι «μιλώ για τη ριζική αλλαγή του ως «μητέρας όλων των μεταρρυθμίσεων». Αλλιώς όλα θα πάνε χαμένα».

  Ο Γιάννης Ραγκούσης, για το θέμα των συνεργασιών υποστήριξε ότι την απάντηση θα την δώσει ο λαός και σχετικά με την υποψηφιότητά του τόνισε ότι «Συνδέομαι με τη Β’ Αθήνας αφού γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Χολαργό. Όσο για το ορόσημο, πρέπει να βάλουμε «ΤΕΛΟΣ» στη σκοτεινή πλευρά της Μεταπολίτευσης. Η υπόθεση Τσοχατζόπουλου τεκμηριώνει, με δραματικό μάλιστα για την παράταξή μας τρόπο, τη σκοτεινή πλευρά. Τώρα είναι η στιγμή για ένα Νέο 1974 για την Ελλάδα. Για αυτή τη Νέα Αρχή διεκδικώ την ψήφο των πολιτών».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα