Αποστόλου: Δυστυχώς υπογράψαμε συμφωνία που έχει επιπτώσεις, όπως το ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ

«Στη Συμφωνία που υπογράψαμε με τους Εταίρους, δυστυχώς, το έχουμε ομολογήσει ειδικά εμείς, υπάρχουν επιπτώσεις σε μερικά ζητήματα, όπως ιδιαίτερα είναι το ασφαλιστικό», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στη Βουλή και για το περιστατικό στην Κομοτηνή, λέγοντας:

«Αυτή την ώρα οι αγρότες βρίσκονται σε κινητοποιήσεις. Είμαι από τους πολιτικούς που έχω περπατήσει πολλά μπλόκα, όλα τα τελευταία χρόνια, πολλά μέτωπα έχω επισκεφτεί. Ξέρω λοιπόν, ότι σε πολλές περιπτώσεις βρίσκονται στο δρόμο, και θα βρεθούν, κάποιοι θερμόαιμοι που θα ανεβάσουν τους τόνους, θα υπάρξουν, πιθανόν, και υπερβολές, όπως αυτές που σημειώθηκαν προχθές στην Κομοτηνή».

«Θέλω όμως να κάνω σαφές στους αγρότες ότι η εφαρμογή της Συμφωνίας που υπογράψαμε με τους εταίρους, είναι μια Συμφωνία που υπερψηφίστηκε και από εσάς, υπερψηφίστηκε και από όλα τα κόμματα του λεγόμενου «ευρωπαϊκού τόξου», και η Συμφωνία αυτή, δυστυχώς, το έχουμε ομολογήσει ειδικά εμείς, το επικοινωνήσαμε και παραμονές των εκλογών σε όλη την αγροτική Ελλάδα, υπάρχουν επιπτώσεις σε μερικά ζητήματα, όπως ιδιαίτερα είναι το ασφαλιστικό», τόνισε ο Υπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Αποστόλου: Θέλουμε να έχουμε δίπλα μας τους αγρότες – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ