Ασημακοπούλου: Ο Μητσοτάκης ερμηνεύει σωστά την εντολή που του δόθηκε

«Θεωρώ ότι ο κ. Μητσοτάκης ερμηνεύει σωστά την εντολή που του δόθηκε από το εκλογικό σώμα, ότι πρέπει να προχωρήσει με ενότητα σε μια δημιουργική ανανέωση της παράταξης. Θεωρώ  ότι τα κριτήρια που βάζει ο ίδιος είναι  κριτήρια αξιοκρατίας και διαπερνούν τις διαχωριστικές γραμμές» σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπουλου μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Η πραγματική μάχη και σύγκρουση είναι με τον αντίπαλο, ο οποίος είναι μια καταστροφική κυβέρνηση της οποίας ηγείται ο κ. Τσίπρας» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Θόδωρου Φορτσάκη ότι η πρόταση του κ. Τριανταφυλλίδη για δίδακτρα στα δημόσια σχολεία πρέπει να συζητηθεί, η κ. ασημακοπούλου υποστήριξε ότι «ο βασικός κορμός της δημόσιας Παιδείας θα πρέπει να είναι δωρεάν»

Σχετικά με την υπόθεση διορισμού συγγενή του Πρωθυπουργού σε υπουργικό γραφείο η κ. Ασημακοπούλου σημείωσε: «Δεν ξέρω εάν έχει συμβεί. Νομίζω ότι είναι συνήθης πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ και άλλη μια πρακτική που αναδεικνύει την υποκρισία του κ. Τσίπρα. Αν έχει συμβεί είναι ιδιαίτερα προκλητικό τη στιγμή που υπάρχει δημόσια δήλωση του κ. Τσίπρα περί αξιοκρατίας.» 

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Πάντα έχει ρόλο ο Βαγγέλης…

Ο Βορίδης “βλέπει” ένα μικρό θαύμα στη ΝΔ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ