Σβίγκου: Οι 153 βουλευτές είναι επαρκής αριθμός…

«Νομίζω ότι οι 153 βουλευτές αποτελούν έναν επαρκή αριθμό για την κυβέρνηση με βάση το ότι οι αριθμοί έχουν να κάνουν και με το κατά πόσον η κυβέρνηση αυτή στηρίζεται από την κοινωνία» σημείωσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Γ.Γ του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη για τις συντάξεις, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8 ότι «θα υπάρχει ενιαίο ποσοστό αναπλήρωσης ανάλογα με συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια» η κ. Σβίγκου απάντησε:

«Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια και για να αποκατασταθούν οι μνημονιακές ρυθμίσεις αλλά και να γίνει μια μεταρρύθμιση ενός συστήματος το οποίο δεν ήταν ούτε δίκαιο, ούτε ανταποδοτικό ούτε βιώσιμο.»

Για το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή στη σημερινή απεργία σημείωσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στην πορεία όχι εναντίον της κυβέρνησης αλλά με ένα συγκεκριμένο πλαίσιο στο οποίο έθετε στον βασικό του άξονα την υπεράσπιση  του ασφαλιστικού συστήματος. Στηρίζοντας μ’ αυτόν τρόπο την μάχη που δίνει η ελληνική κυβέρνηση ως προς την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συνταξιούχων.»

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Πρέπει να στηρίξουμε τις πιο ευάλωτες κοινωνικές κατηγορίες

“Βόμβα” Νεφελούδη στον Real fm 97.8: Θα υπάρχει ενιαίο ποσοστό αναπλήρωσης ανάλογα με συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ