Μητσοτάκης: Καταλύεται ο κοινοβουλευτισμός από εκπρόθεσμες υπουργικές τροπολογίες

«Η κακή νομοθέτηση έχει και αυτή τα όριά της σε ένα κοινοβουλευτικό σύστημα. Η Κυβέρνηση σήμερα ξεπέρασε ακόμα και αυτά. Κατετέθηκαν 21 τροπολογίες στο νομοσχέδιο για τις “Βοσκήσιμες Γαίες” εκ των οποίων ελάχιστες έχουν σχέση με το αντικείμενο του νομοσχεδίου» επισημαίνει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προσθέτει επίσης ότι «επιπλέον με εκπρόθεσμες υπουργικές τροπολογίες η Κυβέρνηση:

1. Τροποποιεί το σύστημα επιλογής και τοποθέτησης Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου ο κ. Φίλης να αναδείξει σε θέσεις ευθύνης κομματικούς “ημετέρους”

2. Επανακαθορίζει τον τρόπο διοίκησης των ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ, Ο.Σ.Υ. προκειμένου ο κ. Σπίρτζης να αναβιώσει προσφάτως καταργηθείσες θέσεις διοίκησης ώστε να διορίσει “ημετέρους” σε αυτές

3. Παρατείνει όλες ανεξαιρέτως τις συμβάσεις καθαρισμού δημοσίων κτηρίων μέχρι 31.12.2016, αφού βέβαια ο κ. Βερναρδάκης προώθησε τις επαναπροσληφθείσες καθαρίστριες σε άλλες υπηρεσίες.»

«Καταλύεται η Διοίκηση από κομματικούς στρατούς. Καταλύεται ο κοινοβουλευτισμός από εκπρόθεσμες υπουργικές τροπολογίες. Κατά τα άλλα ζητείται συναίνεση» καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.  

Διαβάστε επίσης:

Πλακιωτάκης: Δεν θα δώσουμε χέρι βοηθείας σε έναν έμπορο ελπίδας – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στη βουλή – Αποχώρησε το ΠΑΣΟΚ από την Ολομέλεια – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ