Ο Κουτσούμπας στον Τσίπρα: Δεν υπάρχει καμιά βάση για συνεννόηση

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους συνομιλίας ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας επανέλαβε στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ότι «δεν θα συμμετέχει στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών γιατί θα αξιοποιηθεί για να καλλιεργηθεί, κλίμα ψευδεπίγραφης συναίνεσης, δήθεν «εθνικής ομοψυχίας», έτσι ώστε να αποσπάσει την ανοχή των κομμάτων και του λαού στα μέτρα σφαγιασμού του, που έχουν ήδη δρομολογηθεί με το μνημόνιο. Αλλά και στην περαιτέρω εμπλοκή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με τις επιδιώξεις του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ».

«Διάλογος γίνεται και μπορεί να γίνει στo πλαίσιο των σημερινών διαδικασιών της Βουλής» είπε ο κ. Κουτσούμπας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ και τόνισε  στον Αλέξη Τσίπρα ότι «για όλα τα ζητήματα και ιδιαίτερα για το ασφαλιστικό δεν υπάρχει καμιά βάση για συνεννόηση».

«Το ΚΚΕ δίνει όλες του τις δυνάμεις για να κινητοποιηθεί και να οργανωθεί ο λαός, να αντιπαλέψει τη νέα σφαγή και στο ασφαλιστικό και τελικά να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης» υπογραμμίζει η ανακοίνωση του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Όλο το παρασκήνιο των τηλεφωνικών επικοινωνιών του Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς

Το Σάββατο στις 12 το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ