Συγκλόνισε η Μάγδα Φύσσα – Ήρθαν στο σπίτι μου και σκότωσαν το παιδί μου

“Ήρθαν στο σπίτι μου και σκότωσαν το παιδί μου. Έτσι απλά. Υπάρχει έξω μια εγκληματική οργάνωση, η Χρυσή Αυγή, η οποία βρίσκεται στο κοινοβούλιο” είπε η Μάγδα Φύσσα.

Η μάρτυρας συνεχίζοντας την κατάθεσή της χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση και τα μέλη της απόγονους των δοσίλογων της κατοχής και των ταγμάτων ασφαλείας της εποχής εκείνης» και αναφέρθηκε σε πρόσφατη δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου στις 17 Σεπτεμβρίου στην οποία ανέφερε, όπως είπε η μάρτυρας «είμαστε η σπορά των ηττημένων του 45’». 

Απαντώντας στις ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής επισήμαναν ότι η παρέα του παιδιού της το μοιραίο βράδυ ήταν άοπλοι. «Δεν είχαν ούτε ρόπαλα ούτε τίποτα. Είναι αυτονόητο».

Συνήγορος Πολιτικής αγωγής: Οι επιθέσεις λέτε ότι ήταν οργανωμένες από τα Τάγματα Εφόδου. Τί εννοείτε

Μητέρα: Οργανωμένες μετά από εντολές. Φοράνε τα ίδια μαύρα ρούχα. Μπότες. Πάντα με οπλισμό, ρόπαλα η ότι άλλο. Με γάντια σιδερένια. Και συγκροτημένα έκαναν επιθέσεις. Τους ενοχλούσαν μετανάστες, αντιφασίστες και άλλοι. Αυτοί είχαν ξεκαθαρίσει πριν γίνει η δολοφονία του παιδιού μου πως θα καθαρίσουν το Πέραμα και επιτέθηκαν στο ΠΑΜΕ.

Διαβάστε επίσης:

Μάγδα Φύσσα: Με εντολή Λαγού έγινε η δολοφονία του Παύλου – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ