Άδωνις: Θα καταθέσω ένσταση – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρισμένος δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο άκουσμα της απόφασης της εφορευτικής επιτροπής ότι απορρίπτεται η υποψηφιότητά του, ενώ όπως είπε θα καταθέσει ένσταση.

“Εγώ κατάλαβα ότι όλα είναι εντάξει.  Όταν έφτασα μου είπαν μην μπείτε μέσα γιατί είστε εκπρόθεσμος. Συνεδρίασαν είκοσι λεπτά και μετά με φώναξαν και μου είπαν ότι εξετάζεται ο φάκελος. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν” τόνισε.

“Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένος. Σας διαβεβαιώ ότι για να μαζέψω εγώ αυτές τις 50 υπογραφές, ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου. Με συγκίνησαν αυτοί οι 50 άνθρωποι, αν τους είχα μπροστά μου θα τους αγκάλιαζα έναν έναν” συνέχισε λέγοντας ότι δεν τον έχει ενημερώσει το κόμμα και το έμαθε από τα κανάλια.

“Από τη στιγμή που οι συνυποψήφιοί μου δεν έχουν αντίρρηση δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα.  Θα καταθέσω ένσταση εννοείται. Αλλά όχι με καυγά. Τη ΝΔ την αγαπάμε, δεν θέλουμε να την μικραίνουμε, θέλουμε να την μεγαλώσουμε… Aυτοί που θα πάρουν την απόφαση, θα πάρουν και την ευθύνη της απόφασης” κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης. 

 

 

Διαβάστε επίσης

Απερρίφθη ομοφώνως η υποψηφιότητα του Άδωνι – Ολόκληρη η ανακοίνωση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ